Devcon

Преди повече от 40 години, компанията Devcon представи на пазара така наречената "Plastic Steel® или полимерна стомана" - здрава епоксидна смола, напълнена със стоманен прах, като алтернатива на заваряването и запояването.

Днес Devcon предлага възможно най-разнообразната продуктова гама за ремонт и обслужване на всякакво оборудване, в това число износозащитни материали за удължаване експлоатационния срок, полиуретанови материали Flexane за възстановяване на полимерни и защитни покрития, както и материали за ремонт и обслужване на подови покрития в производствени помещения. Материалите са лесни за полагане и не изискват специална квалификация.

Продуктите Devcon се използват и в областта на корабостроенето в много страни. Те са доказали своята ефективност както при обслужването, така и при аварийни ремонти на плавателни съдове в условията на открито море.
Широко приложение има и в циментовата, минната и рудодобивната промишленост.

За производителите на оригинално оборудване(OEM), Devcon предлага широка гама индустриални лепила, в това число епоксидни, метакрилатни, цианоакрилатни, анаеробни и силиконови. С помощта на тези лепилата е възможно залепването на всичко: от конвенционалните материали до съвременни пластмаси, високотехнологични композитни материали и екзотични метали.

Официален Сайт - http://www.itw-devcon.co.uk

Бюлетин

FLEXANE – Още една възможност за защита от износване!

ITW Devcon е помогнал на много от клиентите си в решаването на най-разнообразните им проблеми в различни индустриални области, чрез добре познатите си продукти MICRO BEAD и SUPER KERAMIK

Нашите продукти Flexane също са отличен избор за износоустойчиви покрития, особено за помпи за отпадни води... натиснете тук >>

 
Нашите партньори
Нашите партньори

Banner

www.stotinkite.com