Металорежещи инструменти от Walter, Titex и Prototyp

Titex09.2008

в продуктовата гама на фирма ВиД Интернационал. Силата на три за машиностроенето..

ТЕНДЕНЦИЯТА КЛОНИ КЪМ СИСТЕМИ ИНСТРУМЕНТИ ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК

Благодарение на увеличаващoтo се разнообразие и нарастващaтa нужда от предлагане на нови прoдукти машиностроенето се разраства все повече. Пазарът налага необходимост от гъвкава производствена политика. За решаване на специфичните задачи на клиента и своевременно задоволяване на неговите нужди повече от всякога са необходими системно и процесно ориентира ни решения. Ефективността, бързината и рентабилността се превърнаха в решаващи предимства на пазара. Затова оптимизирането на производственият процес е една от най-важните цели на бранша. Като опитен партньор в машиностроенето във всички области на рязането на металите ние можем да допринесем значително за повишаването на Вашата производителност. С нашите режещи материали и най-новите генерации инструменти правим възможна цялостна обработка на детайлите. Това води не само до по-високо качество, но и до максимална рентабилност. Така се расте. Растете и Вие. Със сливането на Валтер, Титекс и Прототип започва една нова ера в металообработването. От три силни марки се роди един три пъти по-силен партньор, за да Ви пред ложи всички решения за металообработване от едно място. ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА СИЛАТА НА ТРИ?

Инструменти за обработка на примерна заготовка

Сложните заготовки, които се обработват на обработващи центри, изискват висока точност и са произведени с едно позициониране. Независимо дали процесът е струговане, фрезоване, пробиване или резбонарязване с твърдосплавни пластини, монолитни HSS инструменти или монолитни твърдосплавни инструменти, ние винаги имаме правилното решение. Вие можете да получите пълна Валтер, Титекс и Прототип инструментална екипировка за Вашия обработващ център от един източник.
ВиД Интернешънъл
Валтер // Capto Turn - За цилиндрично и челно стругованe

В и Д Интернационал
Валтер // Xtra•tec® фреза F4033 за челно фрезоване
В и Д Интернационал
Прототип // PROTOSTAR Qmax фреза за грубо и полуфинишно обработване на джобове
В и Д Интернационал
Прототип // PROTOSTAR N50 фреза за финишно обработване на джобове
В и Д Интернационал
Титекс// XD® Технология за дълбоко пробиване до 30 пъти диаметъра
В и Д Интернационал

Прототип // PARADUR ECO-HT за резбонарязване

В и Д Интернационал
Валтер // Precision MEDIUM за прецизно разстъргване

В и Д Интернационал

Инструменти за обработка на Притискателен диск

В и Д Интернационал
Валтер // Специален монтажен блок - за изпълнение на три задачи

В и Д Интернационал

Валтер // Специален стругови държач - за челно струговане

В и Д Интернационал

Валтер // Xtra•tec® челно-цилиндрична фреза F4042 за грубо обработване на джобове.

В и Д Интернационал

Прототип // PROTOSTAR Tough Guys за финишно обработване на вдлъбнатини.

В и Д Интернационал

Титекс// стъпално свредло за пробиване и фаска

В и Д Интернационал

Прототип // PARADUR GG за резбонарязване.

Тънкостенните елементи изискват инструменти с положителни геометрии. За тази цел ние можем да Ви доставим най-надеждните инструменти. За постигане на една по висока производителност се прилагат комбинирани инструменти, с които се спестява времето за смяна на инструмент и се обединяват няколко операции. Това намалява не само Вашите разходи, но и спестява място за други инструменти.

В и Д Интернационал

Нестандартни инструменти

Ние произвеждаме специални инструменти, модифицирани според Вашите изисквания, за да повишим Вашата производителност. Употребата на стандартните пластини и тела както и полуфинишни HSS и твърдосплавни продукти намалява сроковете за доставка при специалните инструменти.

В и Д Интернационал

Титекс//Твърдосплавно стъпаловидно свредло

В и Д Интернационал

Валтер // Комбиниран държач за външно грубо и вътрешно профилно струговане.

В и Д Интернационал

Валтер // Xtra•tec® Стъпаловиден инструмент за пробиване.

В и Д Интернационал

Валтер //Стъпаловидна фреза за грубо фрезоване.

В и Д Интернационал

Валтер //Стъпаловиден PCD (поликристал диамант) инструмент за прецизно разстъргване.

В и Д Интернационал

Валтер //Комбиниран стъпаловиден инструмент за разстъргване и фрезоване.

В и Д Интернационал

Прототип //PCD(поликристал диамант) фреза за нарязване на резба.

 

Международен Технически Панаир Пловдив 2008 Имаме удоволствието да Ви съобщим, че фирма В и Д Интернационал ще вземе участие на международния технически панаир в Пловдив. Ще се радваме да имаме възможността да Ви приветстваме на нашия щанд 13ТВ-1 (топлата връзка между 13-та и 14-та палата).

Обновяване на приложението на Xtra.tec фреза за челно фрезоване

F4033

F4033 Xtra.tec фрезата за челно фрезоване в която участват осем използваеми режещи ръба за една пластина с ъгъл 45° значително съкрати разноските за режещ ръб. Разширяващият се обхват от налични сменяеми пластини предлага на крайния клиент дори още ценови облаги : Новите PVDTiger.tec режещи материали (WSP45 и WSM35) дават възможност за обработване на високо-легирани, топло-устойчиви и неръждаеми стомани както и трудни за обработване материали като титанови или никелови сплави. Всички твърдосплавни пластини са налични в три стружкочупещи геометрии(стабилна, универсална и “леснорежеща”) с радиус на ъглите или скосяване. Допълнителните към вече наличните WKP режещи материали за стомана и чугун значително увеличават възможните приложения на F4033. Друго предимство е че в развитието на Xtra.tec фрезите за челно фрезоване, Валтер отдели голямо значение на взаимозаменяемостта. Пластините от F4033 с радиус могат да се поставят и на фрезите за челно фрезоване F4047 (75°) и F4048 (88°) Xtra.tec Програмата Xtra.tec от Валтер достигна нови нива в областта на сменяемите твърдосплавни пластини. Сега е възможно постигане на до 100% по-голяма производителност в сравнение със старите инструменти. Това е в резултата на няколко фактора: За направата на сменяемите пластини са използвани високопроизводителни материали от фамилията Tiger.tec и по-специално е възможна висока производителност благодарение на нивата на твърдост и жилавост. Силно положителните геометрии на сменяемите твърдосплавни пластини водят до извънредно меко рязане давайки най-доброто качество на повърхнината и най-слаби натоварвания на машината и закрепването. Никелираните тела на инструментите са проектирани за лесна смяна на пластините и осигуряват дълъг експлоатационен срок. Заедно всички тези предимства увеличават надеждността на процеса успоредно с производителността. Нещо повече универсалната употреба за почти всички материали заедно с големия брой на режещи ръбове намалява общата цена на инструмента. С новите PVDTiger.tec режещи материали F4033 е екипирана за употреба при обработване на високо-легирани, топло-устойчиви и неръждаеми стомани както и трудни за обработване материали като титанови или никелови сплави.

В и Д Интернационал

Новата Xtra.tec фреза с дълъг режещ ръб

С Xtra.tec фрезите с дълъг режещ ръб F4038, F4138 и F4238 фирма Валтер, специализирана в производството на инструменти, предлага три инструмента подходящи не само за обработване на стомана и чугун, но и за фрезоване на цветни метали и на други материали. Тези инструменти се използват основно за челно-цилиндрично фрезоване и изравняване. Чрез силно положителния аксиален ъгъл от ефективни 25 градуса се постига меко рязане и извънредно плавна работа на фрезата. Възможни са следните максимални режещи ръбове :

В и Д Интернационал

от 15 до 37 мм (F4038),от 33 до 60 мм (F4138), от 28 до 88 мм (F4238). Друга важна черта на трите инструмента: Техният положителен режещ ръб дава възможност за използване им при малки машини с ниска мощност. Въпреки разликата в размерите могат да се използват същите сменяеми пластини както всички останали фрезови инструменти от продуктовата гама - това намалява разходите за инструмент и склад. Сменяемите AD пластини с два режещи ръба са налични с различни стружкочупещи геометрии и за разнообразни обработваеми материали, с което се явяват най-доброто решение, подходящо за всякакви приложения. Тези три фрези са наистина универсални и могат да бъдат подходящи за различни материали и приложения.

 
Нашите партньори
Нашите партньори

www.stotinkite.com